(med litt hjelp) Sirupskaker. Det ble en kjempesuksess. Krydderkakene slukes med melk og jeg rekker ikke å ta ut et nytt brett før det er tomt.
Jeg baker disse hver jul. Jeg legger de i fryseren, og tar de opp litt før vi skal spise de. Da holder de seg litt myke.
Sirupskaker (krydderkaker) (Blir mange kaker)
2 egg
1 1/2 kopp melk
3 kopper sukker
1/2 kilo sirup
4 ts bakepulver
1 ts natron
1 kg mel (til passe tykk deig)
1 ts nellik
1 ts ingefær
1 ts kanel
Egg, melk og sukker piskes sammen før resten av ingrediensene tilsettes.
Sett deigen på plate med en stor ts (barneskje). ( Ca10 stk på hver plate)
Stek på 180 grader til de er gyldne.
Nyt duften og smaken av jul !
Endelig fant jeg oppskriften på de gode sirupskakene fra min barndom. Tusen takk!
SvarSlett