Foccacia er nydelig til grillmaten i sommer! Denne oppskriften har alltid vært en suksess! Lykke til!
Deig:
1 kg hvetemel
2 ts salt
1 pk gjær
2 ss honning
6 dl lunkent vann
1,5 dl god olivenolje (mye brukes i deigen, noe oppå til slutt)
Forhåndsheves i minimum 30 min før deigen legges i en langpanne kledd med bakerpapir.
Bruk hendene til å jevne deien ut på platen. Lurt å smøre olivenolje på først. Da går det kjempelett :)
La deigen etterheve før du lager små hull med fingeren. Hell på litt olje før du
drysser på Maldon flaksalt og rosmarin
Eventuelt små tomater eller oliven
Stekes på 200 grader i 20-30 min
Deig:
1 kg hvetemel
2 ts salt
1 pk gjær
2 ss honning
6 dl lunkent vann
1,5 dl god olivenolje (mye brukes i deigen, noe oppå til slutt)
Forhåndsheves i minimum 30 min før deigen legges i en langpanne kledd med bakerpapir.
Bruk hendene til å jevne deien ut på platen. Lurt å smøre olivenolje på først. Da går det kjempelett :)
La deigen etterheve før du lager små hull med fingeren. Hell på litt olje før du
drysser på Maldon flaksalt og rosmarin
Eventuelt små tomater eller oliven
Stekes på 200 grader i 20-30 min
Kommentarer
Legg inn en kommentar